Predprijava na koncert U2


U2 se po letošnji retrospektivni turneji The Joshua Tree v 2018 odpravljajo znova na odre! Poleti bodo evropskih mestih nadaljevali tehnološko revolucionarno turnejo iNNOCENCE + eXPERIENCE ob promociji prihajajoče plošče Songs of Experience, katere izid je neuradno napovedan za 1.december. 

 

Bavarsko in avstrijsko prestolnico naj bi U2 obiskali v sklopu turneje i+e poleti 2018. Za koncerte v Munchnu in na Dunaju pripravljamo koncertne aranžmaje o katerih ste lahko obveščeni 48 ur pred začetkom uradne prodaje. Tako boste imeli priložnost za zgodnjo prijavo in garantirano najnižjo ceno aranžmaja.

 

ZA OBVESTILO O PRIČETKU PREDPRODAJE NAM POŠLJITE TELEFONSKO ŠTEVLKO NA MAIL

Bfree@zidanamarela.si.

Kako blizu dokončanja je tećkopričakovani album, priča pismo, ki so ga sredi avgusta prejeli člani uradnega fan kluba. V njem je omenjena zbirka pesmi Williama Blaka Songs of Innocence and Expirience, zraven pa sta črni slihoueti s priposom “Blackout … It’s clear who you are will appear … U2.com”. Blackout naj bi bil prvi singel iz prihajajočega albuma, za katerega video so posneli v začetku avgusta v Amsterdamu.

Blackout

 

Fotogalerijo iz našega vikenda v Rimu si lahko ogledate na naši Facebook strani.

Utrinek iz Rima, ki smo Bfree potniki doživeli julija

Live from Paris 2015