ALTER BRIDGE

Zagreb :: Tvornica :: 04.07.2020

ARANŽMA

Ameriški rockerji prihajajo na enega redkih klubskih koncertov na krilih promocije šestega albuma Walk the Sky, ki izide dober mesec pred nastopom v Gasometru. Myles Kennedy, mnogim znan kot vokalist zasedbe Slash ft. Myles Kennedy & the Conspirators ter Mark Tremonti, Brian Marshall in Scott Phillips iz multiplatinastih legend post grunga Creed, prvič prihajajo na Hrvaško. Novembra smo jih poslušali v mesece vnaprej razprodanem dunajskem Gasometru. Vpišite se v čakalno vrsto, tudi ta koncert bo (pre)hitro razprodan. Aranžmaji so v prodaji.


ODHODNI KRAJI

📍 Ljubljana

📍 Grosuplje

📍 Novo mesto

📍 Čatež

📍 Celje

📍 Slovenska Bistrica

📍 Maribor

📍 Ptuj

📍 Murska Sobota

 


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


PLAČILO NA OBROKE

plačilo v 2 obrokih

➡️ 50 % vrednosti aranžmajev v 8 dneh po prejemu plačila

➡️ 50 % vrednosti aranžmajev do 01.04.2020

plačilo v 3 obrokih

➡️ 35 % vrednosti aranžmajev v 8 dneh po prejemu plačila

➡️ 35 % vrednosti aranžmajev do 01.04.2020

➡️ 30 % vrednosti aranžmajev do 01.05.2020

Število obrokov izberete ob prijavi.


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnice vam po plačilu aranžmaja lahko pošljemo na dom. Strošek obdelave in dostave (priporočena pošiljka) znaša 4 € na pošiljko (označite ob nakupu).


DODATNI INFO

Aranžma vključuje prevoz, spremstvo in izbrano vstopnico (sektor). Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930

 

Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.