ARANŽMA

AVRIL LAVIGNE

Dunaj :: Stadthalle :: 27.04.2023

Avril Lavigne marca končno na Dunaju / : press

Avril Lavigne končno prihaja na Dunaj v sklopu promocije aktualnega albuma Head Above the Water. Razprodani koncert v Gasometru je zaradi velikega povpraševanja prestavljen v mestno dvorano Stadthalle. 

Aranžmaji so v prodaji.


CENE ARANŽMAJEV

➡️  119,99 €– prevoz + vstopnica parter stojišče ČAKALNA VRSTA

➡️  119,99 €– prevoz + vstopnica spodnja tribuna 1 sedišče ČAKALNA VRSTA

➡️  109,99 €– prevoz + vstopnica zgornja tribuna 1 sedišče 

➡️  58,99 € – prevoz brez vstopnice 


ODHODNI KRAJI

📍 Ljubljana

📍 Celje

📍 Slovenska Bistrica

📍 Maribor

📍 Šentilj

📍 Murska Sobota


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v dveh (2) ali treh (3) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Zneske posamičnih obrokov prejmete skupaj s predračunom na mail. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnice vam po plačilu aranžmaja lahko pošljemo na dom. Strošek obdelave in dostave (priporočena pošiljka) znaša 4,8 € na pošiljko (označite ob nakupu).


DODATNI INFO

Aranžma vključuje prevoz, spremstvo in izbrano vstopnico (sektor). Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na spodnjih kontaktih.

 

Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.