ARANŽMA

ERIC CLAPTON (3 dni)

Praga :: O2 Arena :: 05.06.2022

    • 110 €
Kralj belopoltega bluesa na evropski turneji. / : press


Eric Clapton ostaja eno najbolj legendarnih imen glasbe 20. in 21.stoletja. Začetki njegove profesionalne kariere segajo v oktober 1963, ko se je pridružil The Yardbirds in danes, več kot petdeset let pozneje, njegov sloves žive kitarske legende ostaja neomajan. S 24 studijskimi albumi, večimi koncertnimi ploščami, kompliacijami, ploščami z zasedbami Derek & the Dominos, Blind Faith in predvsem Cream je pustil neizbrisljiv pečat na blues rockovski sceni. V 2022 se Mr. Slowhand odpravlja na evropsko turnejo. 3-dnevni aranžmaji za koncert v Pragi, 5. junija so v prodaji.

 

       INFO O ARANŽMAJU

           aranžma vključuje:

  • 🔺 izbrano vstopnico za koncert,
  • 🔺 1 x nočitev z zajtrkom v 2-posteljni sobi v hotelu*** v Pragi,
  • 🔺 ogled starega mestnega jedra v Pragi,
  • 🔺 vodenje,
  • 🔺 prevoz.

PROGRAM PO DNEVIH

1.dan, sobota, 04.06.

23:00 (v noči iz petka 03. na soboto 04.06.) zbor potnikov pri Koloseju v Ljubljani, 00:00 odhod iz parkirišča pri dvorani Zlatorog v Celju, ob 00:45 odhod iz postajališča AC Maribor v Mariboru. Nočna vožnja s krajšimi postanki do Prage.

Ob ca. 10:00 predviden prihod v Prago, kjer bomo parkirali v bližini centra in se na ogled mesta odpravili peš. Skozi park in preko Vltave se bomo sprehodili do stare židovske četrti in naprej do Staromestnega trga, poimenovanega srce stare Prage. Pred mestno hišo bomo na astronomski uri lahko opazovali mimohod apostolov, v neposredni bližini je tudi Hard Rock Caffe, če vas bolj kot zgodovina zanima rock memorabilia. Sledi sprehod do znamenitega Karlovega mostu, simbola Prage, ki ga krasi 30 baročnih kipov in ogled zidu Johna Lennona, simbola študetntskih uporov. Sledi ogled Hradčanov (enega največjih, če ne največjega gradu na svetu) s kraljevo palačo, katedralo sv. Vida in slovito Zlato ulico (vstopnina za ogled Zlate ulice znaša ca. 12 € in ni vključena v ceno aranžmaja).

2. dan, nedelja 05.06.

11:00 Po odjavi iz hotela se lahko odpravimo v center, kjer je polno kavarn, pivnic, restavracij in majhnih trgovin, priporočamo, da za pohajkovanje uporabljate podzemno železnico (vožnja stane ca. 1,3 €) in se popoldan vrnete do O2 Arene.

Zvečer koncert Erica Claptona.

3. dan, ponedeljek 06.06.

Po koncertu zbor potnikov in nočna vožnja proti Sloveniji s krajšimi postanki. Prihod domov v dopoldanskih urah.


KATEGORIZACIJA VSTOPNIC

Na voljo je več sektorjev sektorjev vstopnic.

Cene aranžmajev:

▶️  369,99 € – aranžma z vstopnico sedišče na spodnji tribuni kat. 1

▶️  339,99 € – aranžma z vstopnico sedišče na spodnji tribuna kat. 2 ČAKALNA VRSTA*

▶️  259,99 € – aranžma z vstopnico sedišče na zgornji tribuni ČAKALNA VRSTA*

▶️  409,99 € – aranžma z vstopnico sedišče parter Gold ČAKALNA VRSTA*

▶️  495,99 € – aranžma z vstopnico sedišče parter Platinum ČAKALNA VRSTA*

➡  129,99 € – aranžma brez vstopnice za koncert


NAČRT DVORANE


HOTEL V PRAGI

Aranžma vključuje 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu*** v Pragi v 2-posteljni sobi. Ob prijavi lahko izberete namestitev v 3-posteljni ali 1-posteljni sobi (doplačilo za namestitev v 1-posteljni sobi znaša 29 €).


ODHODNI KRAJI

📍 Ljubljana ∙ Atlantis/Kolosej (BTC)

📍 Celje ∙ parkirišče dvorane Zlatorog

📍 Tepanje ∙ AC postajališče Tepanje

📍 Maribor ∙ AC postajališče Maribor

📍 Šentilj ∙ črpalka Petrol (tik ob meji)


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


NAČIN PLAČILA

Aranžma plačate po predračunu, ki ga prejmete na mail. Možno je obročno odplačevanje (izberite ob naročilu).


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v dveh (2) ali treh (3) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Zneske posamičnih obrokov prejmete skupaj s predračunom na mail. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, naslov, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnico lahko prejmete na odhodu ali vam jo po plačilu celotnega aranžmaja po predračunu pošljemo na dom (doplačilo 4 €).


DODATNI INFO

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na spodnjih kontaktih. Podrobnejši program si lahko preberete v spodnjem dokumentu:

Eric Clapton program Praga 05.06.2022


Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.