ARANŽMA

ERIC CLAPTON

Bologna :: Unipol Arena :: 2022

  Z uporabo tega obrazca se strinjam da to spletno mesto shrani in obdeluje moje podatke.

  Kralj belopoltega bluesa na evropski turneji. / : press


  Eric Clapton ostaja eno najbolj legendarnih imen glasbe 20. in 21. stoletja. Začetki njegove profesionalne kariere segajo v oktober 1963, ko se je pridružil The Yardbirds in danes, več kot petdeset let pozneje, njegov sloves žive kitarske legende ostaja neomajan. S 24 studijskimi albumi, večimi koncertnimi ploščami, kompliacijami, ploščami z zasedbami Derek & the Dominos, Blind Faith in predvsem Cream je pustil neizbrisljiv pečat na blues rockovski sceni.


  PRESTAVLJENO 

  Koncert Erica Claptona v Bologni, napovedan za 20. maja 2022, je zaradi zdravstvenih težav prestavljen na drugo polovico leta. Nadomestni termin se pričakuje v naslednjih tednih. Kupljene vstopnice in aranžmaji bodo veljavni za novi termin in jih ne bo potrebno zamenjati.


   

  CENE ARANŽMAJEV

  ➡  159,99 € – prevoz + vstopnica stojišče PIT  ČAKALNA VRSTA*

  ➡  144,99 € – prevoz + vstopnica parter stojišče

  ➡  209,99 € – prevoz + vstopnica zgornja tribuna sedišče  ČAKALNA VRSTA*

  ➡  49,99 € – prevoz brez vstopnice 

  Za vpis v čakalno vrsto nam pošljite mail s kontaktno številko na bfree@zidanamarela.si.


  NAČRT DVORANE


  ODHODNI KRAJI

  📍 10.00・Ljubljana・parkirišče Kolosej (BTC)

  📍 10.20・Lom・AC počivališče Lom

  📍 10.40・Ravbarkomanda・AC počivališče Ravbarkomanda

  📍 11.30・Fernetiči・parkirišče hotela Safir


  PRIJAVA PO MAILU

  Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


  NAČIN PLAČILA

  Aranžma plačate po predračunu, ki ga prejmete na mail. Možno je obročno odplačevanje (izberite ob naročilu).


  OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

  Obročno plačilo aranžmajev ni več na voljo, saj je do koncerta manj kot 30 dni. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


  POMEMBNO:

  ANEKS K IX. ČLENU SPLOŠNIH POGOJEV – ODSTOPNINA KONCERTNI ARANŽMAJI

  Zaradi personalizacije in neprenosljivosti vstopnice za koncert Eric Claptona v Bologni 20. maja 2022, je kupec v primeru odpovedi aranžmaja upravičen do vrnitve že vplačanega zneska (po splošnih pogojih) za odpoved do 16. maja 2022, po tem datumu pa je v primeru odpovedi upravičen do vračila kupnine v znesku prevoza brez vstopnice. Potnik lahko sklene zavarovanje rizika odpovedi in je v tem primeru upravičen do vrnitve vplačanega zneska po splošnih pogojih za nakup aranžmaja s sklenjenim zavarovanjem rizika odpovedi. Celotni znesek aranžmaja (v primeru enkratnega ali obročnega odplačevanja) mora biti v poravnan v celoti najpozneje do 16. maja 2022. Potnik se s prijavo in plačilom (delnim ali celotnim) strinja s posebnim aneksom k IX.členu splošnih pogojev.


  DOSTAVA VSTOPNIC NA DOM

  Dostava vstopnic na dom za koncert Eric Clapton v Bologni, 8.junija 2020 ni možna, potnik prejme vstopnico na dan odhoda na koncert.


  DODATNI INFO

  Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na spodnjih kontaktih.


   

  Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.