EROS RAMAZZOTTI

Ljubljana :: Arena Stožice :: 23.11.2019

VSTOPNICA

Eros Ramazzotti se podaja ob promociji novega albuma Vita Ce N’E podaja na veliko turnejo po najprestižnejših svetovnih dvoranah po svetu. Največje uspešnice bo izvedel ob spremljevi izvrstnih glasbenikov: Luka Scarpa na klavirju, John Boscariol na klaviaturah, na basu bo Paolo Costa, s kitaro bo imel opravka Giorgio Secco. Dolgoletni zasedbi se bodo pridružili trije novi obrazi: Corey Sanchez (kitara), Eric Moore (bobni) ter fenomen R’n’B in gospel glasbe Scott Paddock (saksofon). Ameriški glasbenik z velikim vplivom na sodobni jazz, je znan po tem, da je sodeloval znanimi glasbeniki, ko so Natalie Cole, Jackson Browne in Ray Charles. Kot spremljevalni vokali bodo sodelovali Monica Hill, Christian Lavoro in Giorgia Galassi.

 

KATEGORIZACIJA VSTOPNIC

Na voljo so različni sektorji vstopnic.


CENE VSTOPNIC

➡️ 69,00 € – vstopnica stojišče Golden Circle

➡️ 55,00 € – vstopnica stojišče parter

➡️ 67,00 € – vstopnica spodnja tribuna kategorija 1

➡️ 57,00 € – vstopnica spodnja tribuna kategorija 2

 


STROŠEK OBDELAVE NAKUPA

Vašemu naročilu bo dodan strošek obdelave nakupa vstopnice v znesku 1,50 € na celotno naročilo. Znesek bo pred zaključkom nakupi dodan končnemu znesku vaše košarice. Rok za plačilo vstopnic je pet dni.


DOSTAVA VSTOPNIC

Vstopnice lahko po plačilu predračuna prevzamete v naši poslovalnici ali vam jih pošljemo na dom. Strošek pošiljanja znaša 4 €, oz. 8 € za države EU.

 


DODATNE INFORMACIJE

Za dodatne informacije smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si ali na telefonu 041 381 930.