GLENN HUGHES

Bologna :: Estragon :: 08.04.2019

ARANŽMA
Kategorija: .

+ posebni gostje

Bologna :: Estragon :: 08.04.2019

Trije britanski bend so v začetku sedemdesetih definirali heavy rock: Black Sabbath, Led Zeppelin in Deep Purple. Glasna in agresivna je bila antipod “flower power” generaciji šestdesetih. “Purpli” so skozi pet desetletij kariere (izjema je bilo obdboje 1976-1984, ko bend uradno ni obstajal) zamenjali 9 postav, ki se jih je prijela oznaka mark I, mark II, mark III itd. Če velja postava mark II (Blackmore, Gillan, Glover, Lord, Paice) za klasično, sta postavi mark III in mark IV (1974-76) pri mnogih orto fenih najbolj čislani. Nova vokalista David Coverdale in basist/vokalist Glenn Hughes sta v bend prinesla več groova, bluesa in funka (aaaaa!). Albumi Born (1974), Stormbringer (1974) in Come Taste the Band (1975) so obvezni v vsaki resnejši zbirki hard rock albumov tiste dobe. Kako neverjetno uglašen glasbeni valjar je bil bend v tistih letih pričajo legendarne koncertne plošče Made in Europe, Live in London, Last Concert in Paris, On the Wings of Russian Foxbat, Live in Graz ter še kakšna. Deep Purple so bili na svojem vrhuncu izjemen koncertni bend in številne live plošče so posledica neusihajočega povpraševanja fenov. Glenna Hughesa se je pred dolgimi leti prijel vzdevek “voice of rock” (glas rocka) in ga zasluženo nosi še danes. Če je ostalim vokalistom legendarnega benda zob časa načel glasovne sposobnosti, se pri Hughesu zdi, da še vedno poslušamo dvajsetnekaj letnika iz sedemdesetih. Na aktualni turneji Glenn Hughes plays Classic Deep Purple prvič izvaja izključno repertoar iz treh prej omenjenih plošč: klasike kot so Burn, Stormbringer, Mistreated, You Fool No One, You Keep on Moving, Might Just Take Your Life in mnoge druge.

 

ARANŽMA VKLJUČUJE:

➡  vstopnico parter

➡  prevoz

➡  spremstvo


CENE ARANŽMAJEV

 • ➡    84,99 € – prevoz + vstopnica parter
 • ➡    44,99 € – samo prevoz brez vstopnice

ODHODNI KRAJI

  • 📍  Ljubljana
  • 📍  Lom
  • 📍  Ravbarkomanda
  • 📍  Fernetiči
  • 📍  Celje *
  • 📍  Slovenska Bistrica (Tepanje) *
  • 📍  Maribor *
  • 📍  Murska Sobota *

* za označene kraje se doplača transfer.


OBROČNO ODPLAČEVANJE

PLAČILO V 2 OBROKIH

‣▸ 50 % vrednosti aranžmaja (+ morebitno plačilo zavarovanja rizika odpovedi) v 8 dneh po prejemu predračuna.

‣▸ 50 % vrednosti aranžmaja do 05.03.2019


PLAČILO V 3 OBROKIH

‣▸ 35 % vrednosti aranžmaja (+ morebitno plačilo zavarovanja rizika odpovedi) v 8 dneh po prejemu predračuna.

‣▸ 35 % vrednosti aranžmaja do 05.03.2019

‣▸ 30 % vrednosti aranžmaja do 05.04.2019


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


NAČIN PLAČILA

Aranžma plačate po predračunu, ki ga prejmete na mail. Možno je obročno odplačevanje (izberite ob naročilu).


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnico lahko prejmete na odhodu ali vam jo po plačilu celotnega aranžmaja po predračunu pošljemo na dom (doplačilo 4 €).


DODATNI INFO

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na spodnjih kontaktih.

 

Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.