ARANŽMA

GUNS N' ROSES

Dunaj :: Ernst Happel Stadion :: 13.07.2022

Guns n' Roses se v 2022 po petih letih vračajo na Dunaj.

Po koncu epidemije se v Evropo vračajo eksplozivni Guns n’ Roses! Axl, Slash, Duff in ekipa bodo po petih letih znova grmeli na dunajskem stadionu Ernst Happel. Aranžmaji in vstopnice so v prodaji. Welcome to Paradise City!


CENE ARANŽMAJEV

➡️  207,99 €– prevoz + vstopnica stojišče Front of Stage stojišče

➡️  210,99 €– prevoz + barvna spominska vstopnica stojišče Front of Stage stojišče* 

➡️  172,99 €– prevoz + vstopnica parter stojišče 

➡️  197,99 € – prevoz + vstopnica spodnja tribuna sedišče kat. 1 ČAKALNA VRSTA**

➡️  169,99 €– prevoz + vstopnica srednja tribuna sedišče kat. 2 

➡️  147,99 €– prevoz + vstopnica zgornja tribuna sedišče kat. 3 

➡️  349,99 €– prevoz + vstopnica sedišče VIP tribuna***

➡️  59,99 €– prevoz brez vstopnice 

*** vstopnica VIP tribuna vključuje dostop do bara z brezplačno hrano in pijačo.

** za vpis v čakalno vrsto nam pošljite rezervacijski mail.

* barvna spominska vstopnica:


ODHODNI KRAJI

📍 Ljubljana

📍 Kranj

📍 Celje

📍 Maribor

📍 Slovenska Bistrica

📍 Šentilj

📍 Murska Sobota

📍 Grabonoš


NAČRT STADIONA


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v dveh (2), treh (3) štirih (4) ali šestih (6) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Pri plačilu v šestih obrokih se cena aranžmaja dvigne na 5 € na osebo. Zneske posamičnih obrokov prejmete skupaj s predračunom na mail. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


Opozorilo: Pred nakupom aranžmaja bi vas radi opozorili, da bo vstop na prizorišče možen pod pogoji, ki bodo v Avstriji aktualni v času koncerta. Pogoji vstopa bodo odvisni od vlade oziroma organizatorja, v tem trenutku jih zato ne moremo natančno opredeliti. Možno je, da za vstop ne bo nobenih omejitev, možno pa je tudi, da bo vstop omogočen samo cepljenim proti Covid19 in prebolevnikom z veljavnimi potrdili ali da bo vstop možen tudi s potrdilom o negativnem opravljenem testu. Kupec aranžmaja nosi odgovornost za izkazovanje izpolnjevanja vladnih ukrepov, ki bodo v času koncerta uradno veljavni. V primeru neizpolnjevanja pogojev organizator koncerta kupnine za vstopnice ne bo vračal.


Ne spreglejte

18

Jun

GUNS N' ROSES (3 dni)

Praga :: Letnany


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnice vam po plačilu aranžmaja lahko pošljemo na dom. Strošek obdelave in dostave (priporočena pošiljka) znaša 4 € na pošiljko (označite ob nakupu).


DODATNI INFO

Aranžma vključuje prevoz, spremstvo in izbrano vstopnico (sektor). Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930

 

Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.