ARANŽMA

GUNS N' ROSES (3 dni)

Praga :: Letnany :: 18.06.2022

Duff, Axl in Slash se vračajo v Evropo poleti 2022. / : arhiv Bfree
Guns n’ Roses bodo poleti 2022 znova grmeli na izbranih evropskih prizoriščih. Axl Rose, Slash, Duff in zvesta ekipa vrhunskih glasbenikov prihajajo v soboto, 18. junija v Prago. Spektakel v enem najlepših evropskih mest bo priložnost, da v živo triurni koncertni šus enega najbolj razvpitih bendov na svetu. Posebni gost na koncertu bo lanskoletni dvakratni dobitnik grammyja Gary Clarke jr. Aranžmaji so že v prodaji.

ARANŽMA VKLJUČUJE

  • 🔺 izbrano vstopnico za koncert,
  • 🔺 1 x nočitev z zajtrkom v 2-posteljni sobi v hotelu*** v Pragi,
  • 🔺 ogled starega mestnega jedra v Pragi,
  • 🔺 vodenje,
  • 🔺 prevoz,
  • 🔺 turistično takso.

CENE ARANŽMAJEV

➡️  239,99 €– prevoz + vstopnica stojišče Front of Stage stojišče 

➡️  194,99 €– prevoz + vstopnica parter stojišče 

➡️  249,99 € – prevoz + vstopnica tribuna sedišče 

➡️  129,99 €– aranžma brez koncertne vstopnice*

* aranžma brez koncertne vstopnice vključuje vse storitve navedene v osnovnem aranžmaju (prevoz, hotel, vodenje) brez vstopnice za koncert.


PROGRAM PO DNEVIH

1.dan, petek, 17.06.

23:00 (v noči iz četrtka 16. na petek 17.06.) zbor potnikov pri Koloseju v Ljubljani, 00:00 odhod iz parkirišča pri dvorani Zlatorog v Celju, ob 00:45 odhod iz postajališča AC Maribor v Mariboru. Nočna vožnja s krajšimi postanki do Prage.

Ob ca. 10:00 predviden prihod v Prago, kjer bomo parkirali v bližini centra in se na ogled mesta odpravili peš. Skozi park in preko Vltave se bomo sprehodili do stare židovske četrti in naprej do Staromestnega trga, poimenovanega srce stare Prage. Pred mestno hišo bomo na astronomski uri lahko opazovali mimohod apostolov, v neposredni bližini je tudi Hard Rock Caffe, če vas bolj kot zgodovina zanima rock memorabilia. Sledi sprehod do znamenitega Karlovega mostu, simbola Prage, ki ga krasi 30 baročnih kipov in ogled zidu Johna Lennona, simbola študetntskih uporov. Sledi ogled Hradčanov (enega največjih, če ne največjega gradu na svetu) s kraljevo palačo, katedralo sv. Vida in slovito Zlato ulico (vstopnina za ogled Zlate ulice znaša ca. 12 € in ni vključena v ceno aranžmaja).

2. dan, sobota, 18.06.

11:00 Po odjavi iz hotela se lahko odpravimo v center, kjer je polno kavarn, pivnic, restavracij in majhnih trgovin, priporočamo, da za pohajkovanje uporabljate podzemno železnico (vožnja stane ca. 1,3 €) in se popoldan vrnete do letališča Letnany.

Zvečer koncert Guns n’ Roses.

3. dan, nedelja, 19.06.

Po koncertu zbor potnikov in nočna vožnja proti Sloveniji s krajšimi postanki. Prihod domov v dopoldanskih urah.


NAČRT PRIZORIŠČA


HOTELSKA NAMESTITEV V PRAGI

V osnovni ceni je vključena nočitev z zajtrkom v hotelu*** v Pragi v 2-posteljni sobi. Na voljo so tudi namestitve v 3-posteljni sobi in proti doplačilu tudi v 1- posteljni. Število ležišč izberete ob prijavi.


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v dveh (2) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Zneske posamičnih obrokov prejmete skupaj s predračunom na mail. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


Opozorilo: Pred nakupom aranžmaja bi vas radi opozorili, da bo vstop na prizorišče možen pod pogoji, ki bodo na Češkem aktualni v času koncerta. Pogoji vstopa bodo odvisni od vlade oziroma organizatorja, v tem trenutku jih zato ne moremo natančno opredeliti. Možno je, da za vstop ne bo nobenih omejitev, možno pa je tudi, da bo vstop omogočen samo cepljenim proti Covid19 in prebolevnikom z veljavnimi potrdili ali da bo vstop možen tudi s potrdilom o negativnem opravljenem testu. Kupec aranžmaja nosi odgovornost za izkazovanje izpolnjevanja vladnih ukrepov, ki bodo v času koncerta uradno veljavni. V primeru neizpolnjevanja pogojev organizator koncerta kupnine za vstopnice ne bo vračal.


Ne spreglejte

10

Jul

AEROSMITH

Budimpešta :: Puskas Arena


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnice vam po plačilu aranžmaja lahko pošljemo na dom. Strošek obdelave in dostave (priporočena pošiljka) znaša 4 € na pošiljko (označite ob nakupu).


DODATNI INFO

Aranžma vključuje prevoz, spremstvo in izbrano vstopnico (sektor). Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930

 

Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.