ARANŽMA

HOLLYWOOD VAMPIRES

Burg :: Burg Klam :: 01.07.2023

Tri legende v enem bendu: Joe Perry, Alice Cooper in Johnny Depp se vračajo na najljubše prizorišče v osrednji Evropi. / : promo

Najbolj zvezdniški superbend v katerem so stalni člani Alice Cooper (vokal),  Johnny Depp (kitara) in Joe Perry iz Aerosmith na drugi kitari, bodo v 2023 že drugič nažigali v Avstriji. Njihov po bendu naslovljen prvenec iz 2015 je ob odličnih kritikah in impresivnih zvezdniških gostih (Paul McCartney, Dave Grohl, Robby Krieger, Slash, Christpher Lee in mnogih drugih) močno odmeval med ljubitelji klasičnega heavy rocka. Druga studijska plošča Rise je izšla junija 2019, na njej pa najdemo še več avtorskih skladb kot v prvo in še enega superzvezdnišlega gosta – tokrat jim je v studiji priskočil na pomoč veliki Jeff Beck. Hollywoodski vampirji so enkraten bend, ki ga verjetno več ne bomo imeli priložnosti slišati v živo. Grad Burg Clam, brez konkurence najboljše avstrijsko open air prizorišče, 1. julij 2023. Se vidimo.


CENE ARANŽMAJEV

➡️ 189,99 €– prevoz + vstopnica Front of Stage stojišče ČAKALNA VRSTA

➡️ 192,99 €– prevoz + barvna spominska vstopnica Front of Stage stojišče ČAKALNA VRSTA

➡️ 159,99 €– prevoz + barvna parter stojišče

➡️ 67,99 €– prevoz brez vstopnice


ODHODNI KRAJI

📍 Ljubljana・Atlantis (BTC)

📍 Celje・parkirišče dvorane Zlatorog

📍 Slovenska Bistrica・črpalka OMV pri AC izvozu

📍 Maribor・AC postajališče Maribor

📍 Šentilj・črpalka Petrol (tik pred mejo)

📍 Murska Sobota・parkirišče TC TUŠ (Bakovska)


DVOREC BURG KLAM

Več kot 600 let stara graščina v zgornji Avstriji je eno najimenitnejših koncertnih prizorišč pri naših severnih sosedih.  v prejšnjih letih so tam med drugim koncertirali David Gilmour, Bryan Adams, Sting, Roger Waters, Billy Idol, Santana, Toto, A-Ha in mnogi drugi. Vsakoletna serija izbranih nastopov je namenjena sladokuscem,  prizorišče s kapaciteto 8000 obiskovalcev in naravno amfiteatrično lego obkroženo z starimi drevesi, ponuja vrhunsko koncertno izkušnjo.


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


NAČIN PLAČILA

Aranžma plačate po predračunu, ki ga prejmete na mail. Možno je obročno odplačevanje (izberite ob naročilu).


OBROČNO ODPLAČEVANJE

Aranžma lahko plačate v dveh, treh, štirih ali šestih obrokih. Ševilo obrokov izberete ob prijavi, pri plačilu v 6 obrokih se ceni aranžmaja prišteje 5 € / osebo. 


Ne spreglejte

10

Jul

AEROSMITH

Budimpešta :: Puskas Arena


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnico lahko prejmete na odhodu ali vam jo po plačilu celotnega aranžmaja po predračunu pošljemo na dom (doplačilo 4 €).


DODATNI INFO

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na spodnjih kontaktih.


Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.