VSTOPNICA

IRON MAIDEN

Zagreb :: Arena :: 22.05.2022

    • 0 €

Iron Maiden se v sklopu turneje Legacy of the Beast vračajo v Zagreb. Po triletni koncertni pavzi se bo repertoar spektakularne retrospektivna turneje največjih uspešnic pomešal z izbranimi skladbami novega albuma Senjutsu. Bruce Dickinson, Steve Harris, Dave Murray, Adrian Smith, Nicko McBrain, Janick Gers in Eddie obljubljajo vrhunski šov z najbolj teatralno produkcijo doslej. 22. maja prihajajo v Zagreb, 10. julija v Wiener Neustadt. Mi bomo na obeh koncertih, vabljeni z nami. Vstopnice brez prevoza za zagrebški in aranžmaji za oba koncerta že v prodaji.

Up the Irons!


NAČRT DVORANE


CENE VSTOPNIC

59,00 € – vstopnica parter 2 stojišče

76,00 € – vstopnica parter 1 stojišče / Fan Pit

63,00 € – vstopnica spodnja tribuna 1 

55,00 € – vstopnica spodnja tribuna 2 

42,00 € – vstopnica zgornja tribuna 1

38,00 € – vstopnica zgornja tribuna 2 


Ne spreglejte

22

May

IRON MAIDEN

Zagreb :: Arena


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnice vam po plačilu lahko pošljemo na dom. Stošek pošiljanja znaša 4 € na pošiljko (označite pri nakupu). Osebni prevzem ni mogoč.


Ne spreglejte

10

Jul

IRON MAIDEN

Wiener Neustadt :: Stadion


Opozorilo: Pred nakupom aranžmaja bi vas radi opozorili, da bo vstop na prizorišče možen pod pogoji, ki bodo na Hrvaškem aktualni v času koncerta. Pogoji vstopa bodo odvisni od vlade oziroma organizatorja, v tem trenutku jih zato ne moremo natančno opredeliti. Možno je, da za vstop ne bo nobenih omejitev, možno pa je tudi, da bo vstop omogočen samo cepljenim proti Covid19 in prebolevnikom z veljavnimi potrdili ali da bo vstop možen tudi s potrdilom o negativnem opravljenem testu. Kupec aranžmaja nosi odgovornost za izkazovanje izpolnjevanja vladnih ukrepov, ki bodo v času koncerta uradno veljavni. V primeru neizpolnjevanja pogojev organizator koncerta kupnine za vstopnice ne bo vračal.


DODATNI INFO

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930.