ARANŽMA

EXTREME

Milano :: Alcatraz :: 16.12.2023

    • 0 €
    • 0 €
Mojstri stadionskega rocka devetdesetih se vračajo! / : press

Bostonski Extreme, ki so v devetdesetih nanizali impresivno šteivlo uspešnic (More Than Words, Get the Funk Out, Stop the World, Whole Hearted in mnoge druge), so se 2015 vrnili na koncertne odre – vmes je Gary Cherone stopil za mikrofon pri Van Halen in z njimi posnel album Van Halen III (1998), Nuno Bettencourt pa je postal reden gost največjih kitarskih festivalov in nanizal impresivno število studijsko koncertnih sodelovanj. Virtuozni rock bend se je letos vrnil z novo studijsko ploščo Six, ki jo je napovedal odmevni singel Rise.

Extreme v postavi Gary Cherone (vokal), Nuno Bettencourt (kitara), Pat Badger (bas) in Kevin Figueiredo (bobni) v soboto, 16. decembra prihajajo v sklopu krajše evropske turneje Milano.

Aranžmaji so v prodaji.


CENE ARANŽMAJEV

➡️  119,99 € – prevoz + vstopnica parter stojišče

➡️  64,99 €– prevoz brez vstopnice


ODHODNI KRAJI

📍 09.00・Ljubljana・parkirišče Kolosej (BTC)

📍 09.20・Lom・AC počivališče Lom

📍 09.45・Postojna・bencinska črpalka OMV pri trgovinah Kik in Spar

📍 10.30・Nova Gorica・bencinski servis Petrol Vrtojba


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o naročniku (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico s predračunom vam bomo poslali na mail.


Ne spreglejte

24

Aug

ROBERT PLANT

Portorož :: Avditorij


NAČIN PLAČILA

Aranžma plačate po predračunu, ki ga prejmete na mail. Možno je obročno odplačevanje (izberite ob naročilu).


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v večih obrokih. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Zneske posamičnih obrokov prejmete skupaj s predračunom na mail. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


DOSTAVA / PREVZEM VSTOPNIC

Vstopnico lahko prejmete na odhodu na koncert (brez dodatnega stroška) ali vam jo po plačilu celotnega aranžmaja po predračunu pošljemo na dom (doplačilo 9,90 €).


MLADONETNI POTNIKI BREZ SPREMSTVA

Mladoletni potniki brez spremstva staršev morajo na odhod prinesti izpolnjeno potrdilo za mladoletne udeležence. Za prenos .pdf datoteke kliknite spodnko povezavo:

POTRDILO za mladoletne udeležence.


DODATNI INFO

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na spodnjih kontaktih.