VSTOPNICA

LOUIS TOMLINSON

Ljubljana :: Stožice :: 14.09.2023

    • 0 €
Louis Tomlinson se v 2023 odpravlja na veliko svetovno turnejo. foto: Sony / : press

Louis Tomlinson, nekdanji član zasedbe One Direction, se odpravlja na drugo svetovno turnejo – tokrat ob promociji albuma Faith in the Future. 14. septembra prihaja prvič v Ljubljano, dan prej na Dunaj, v soboto, 15. septembra v Budimpešto.

Na voljo so vstopnice brez prevoza in s prevozom na koncert v Ljubljani.


KATEGORIZACIJA VSTOPNIC

Na voljo so različni sektorji vstopnic.


ARANŽMAJI S PREVOZOM NA KONCERT

Na voljo so aranžmaji s prevozom iz Murske Sobote, Maribora, Slovenske Bistrica in Celja. Za rezervacijo kliknite na aranžmaji Louis Tomlinson v Ljubljani


CENE VSTOPNICE

➡️ 62,99 € – parter stojišče 

➡️ 72,99 € – sedišče spodnja tribuna zeleni ring kategorija 1

➡️ 55,99 € – sedišče spodnja tribuna zeleni ring kategorija 2


NAČRT DVORANE

Načrt dvorane bo na voljo kmalu.


NAROČILO PREKO MAILA

Za naročilo vstopnic in izdajo predračuna preko maila nam pošljite naslednje podatke naročnika: število vstopnic in željeni sektor, ime in priimek, email, telefon in domači naslov.


NAČIN PLAČILA

Vstopnico se plača po predračunu.


STROŠEK OBDELAVE NAKUPA

Vašemu naročilu bo dodan strošek obdelave nakupa vstopnice v znesku 1,50 € na celotno naročilo. Znesek bo pred zaključkom nakupi dodan končnemu znesku vaše košarice. 


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnico lahko prejmete na odhodu ali vam jo po plačilu celotnega aranžmaja po predračunu pošljemo na dom (doplačilo 4,8 €, vključuje strošek obdelave naročila).


DODATNE INFORMACIJE

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930. Na voljo je tudi samo prevoz brez vstopnice in prevoz z vključeno vstopnico.

 

Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.