ARANŽMA

MÅNESKIN

Lignano :: Stadio Teghil :: 23.06.2022

  Z uporabo tega obrazca se strinjam da to spletno mesto shrani in obdeluje moje podatke.

  Italijanski rock 'n' roll, ki je očaral Evropo. Måneskin pred domačo in slovensko publiko v Lignanu. / : promo

  Nezaustavljivi Måneskin se po razprodani evropski dvoranski turneji poleti vračajo na odre največjih evropskih festivalov, napovedanih pa je tudi nekaj samostojnih koncertov – med drugim prihajajo 23. junija pred domače občinstvo na majhen stadion v italijanskem Lignanu.

  Aranžmaji so v prodaji.


  KATEGORIZACIJA VSTOPNIC

  Na voljo je več sektorjev vstopnic.


  CENE ARANŽMAJEV

  ➡️  102,99 €– prevoz + Gold Pit / Front of Stage stojišče ČAKALNA VRSTA

  ➡️  76,99 €– prevoz + parter stojišče ČAKALNA VRSTA

  ➡️  94,99 €– prevoz + stranska tribuna sedišče ČAKALNA VRSTA

  ➡️  76,99 €– prevoz + tribuna zadaj sedišče ČAKALNA VRSTA

  ➡️  34,99 €– prevoz brez vstopnice ČAKALNA VRSTA


  ODHODNI KRAJI

  📍 Ljubljana

  📍 Lom

  📍 Ravbarkomanda

  📍 Fernetiči

  📍 Celje

  📍 Slovenska Bistrica

  📍 Maribor

  📍 Grabonoš

  📍 Murska Sobota

  Odhodni kraj izberete ob prijavi.


  PRIJAVA PO MAILU

  Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


  Ne spreglejte

  10

  Jun

  FOO FIGHTERS + MÅNESKIN + KORN

  Nickelsdorf :: Pannonia Fields


  NAČIN PLAČILA

  Aranžma plačate po predračunu, ki ga prejmete na mail. Možno je obročno odplačevanje (izberite ob naročilu).


  OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

  Aranžma lahko plačate v dveh (2) ali treh (3) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Zneske posamičnih obrokov prejmete skupaj s predračunom na mail. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


  Opozorilo: Pred nakupom aranžmaja bi vas radi opozorili, da bo vstop na prizorišče možen pod pogoji, ki bodo v Avstriji aktualni v času izvedbe koncerta. Pogoji vstopa bodo odvisni od vlade oziroma organizatorja, v tem trenutku jih zato ne moremo natančno opredeliti. Možno je, da za vstop ne bo nobenih omejitev, možno pa je tudi, da bo vstop omogočen samo cepljenim proti Covid19 in prebolevnikom z veljavnimi potrdili ali da bo vstop možen samo s potrdilom o negativnem opravljenem testu. Kupec aranžmaja nosi odgovornost za izkazovanje izpolnjevanja vladnih ukrepov, ki bodo v času koncerta uradno veljavni. V primeru neizpolnjevanja pogojev organizator koncerta kupnine za vstopnice ne bo vračal. 


  Ne spreglejte

  23

  Jun

  IMAGINE DRAGONS

  Dunaj :: Ernst Happel Stadion


  PERSONALIZIRANE VSTOPNICE

  Vstopnice za koncert Arctic Monkeys v Areni Pula so personalizirane z imenom kupca in istovetnost imena na vstopnici ter osebnega dokumenta se preverja ob vstopu. Zamenjava imena nosilca vstopnice je možna do 8 dni pred koncertom. Strošek zamenjave imena določi organizator koncerta. Sklenjeno zavarovanje rizika odpovedi se lahko v celoti uveljavlja do 2 dni pred odhodom.


  POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

  Vstopnico lahko prejmete na odhodu ali vam jo po plačilu celotnega aranžmaja po predračunu pošljemo na dom (doplačilo 4 €).


  Opozorilo: Pred nakupom aranžmaja bi vas radi opozorili, da bo vstop na prizorišče možen pod pogoji, ki bodo na Hrvaškem aktualni v času koncerta. Pogoji vstopa bodo odvisni od vlade oziroma organizatorja, v tem trenutku jih zato ne moremo natančno opredeliti. Možno je, da za vstop ne bo nobenih omejitev, možno pa je tudi, da bo vstop omogočen samo cepljenim proti Covid19 in prebolevnikom z veljavnimi potrdili ali da bo vstop možen tudi s potrdilom o negativnem opravljenem testu. Kupec aranžmaja nosi odgovornost za izkazovanje izpolnjevanja vladnih ukrepov, ki bodo v času koncerta uradno veljavni. V primeru neizpolnjevanja pogojev organizator koncerta kupnine za vstopnice ne bo vračal.


  DODATNI INFO

  Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na spodnjih kontaktih.


  Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.