ARANŽMA

METALLICA (3 dni)

Praga :: Letnany :: 22.06.2022

Rob, Lars, James in Kirk se po treh letih vračajo v Evropo. / : Blackened

Mogočna Metallica prihaja 22. junija v Prago in z njimi posebni gostje: Five Finger Death Punch, Steel Panther in Red Fang! Največji heavy bend na svetu se bo v juniju in juliju 2022 kot valjar zakotalil skozi največje evropske festivale. Med najbližjimi potrjenimi nastopi so tudi gostovanja v Firencah (19.6.) in v Pragi (22.6.), kamor se konec junija odpravljamo za tri dni in to na isto prizorišče, kot smo bili leta 2019 na WorldWired turneji. Metallica se vrača! 40 let heavy riffov. Glasno bo.


ARANŽMA VKLJUČUJE

  • 🔺 izbrano vstopnico za koncert,
  • 🔺 1 x nočitev z zajtrkom v 2-posteljni sobi v hotelu*** v Pragi,
  • 🔺 ogled starega mestnega jedra v Pragi,
  • 🔺 vodenje,
  • 🔺 prevoz,
  • 🔺 turistično takso.

CENE ARANŽMAJEV

➡️  249,99 €– prevoz + vstopnica stojišče Front of Stage stojišče ČAKALNA VRSTA

➡️  209,99 €– prevoz + vstopnica parter stojišče 

➡️  269,99 € – prevoz + vstopnica tribuna sedišče ČAKALNA VRSTA

➡️  129,99 €– aranžma brez koncertne vstopnice*

* aranžma brez koncertne vstopnice vključuje vse storitve navedene v osnovnem aranžmaju (prevoz, hotel, vodenje) brez vstopnice za koncert.


PROGRAM PO DNEVIH

1.dan, torek, 21.06.

23:00 (v noči iz ponedeljka 20. na torek 21.06.) zbor potnikov pri Koloseju v Ljubljani, 00:00 odhod iz parkirišča pri dvorani Zlatorog v Celju, ob 00:45 odhod iz postajališča AC Maribor v Mariboru. Nočna vožnja s krajšimi postanki do Prage.

Ob ca. 10:00 predviden prihod v Prago, kjer bomo parkirali v bližini centra in se na ogled mesta odpravili peš. Skozi park in preko Vltave se bomo sprehodili do stare židovske četrti in naprej do Staromestnega trga, poimenovanega srce stare Prage. Pred mestno hišo bomo na astronomski uri lahko opazovali mimohod apostolov, v neposredni bližini je tudi Hard Rock Caffe, če vas bolj kot zgodovina zanima rock memorabilia. Sledi sprehod do znamenitega Karlovega mostu, simbola Prage, ki ga krasi 30 baročnih kipov in ogled zidu Johna Lennona, simbola študetntskih uporov. Sledi ogled Hradčanov (enega največjih, če ne največjega gradu na svetu) s kraljevo palačo, katedralo sv. Vida in slovito Zlato ulico (vstopnina za ogled Zlate ulice znaša ca. 12 € in ni vključena v ceno aranžmaja).

2. dan, sreda, 22.06.

11:00 Po odjavi iz hotela se lahko odpravimo v center, kjer je polno kavarn, pivnic, restavracij in majhnih trgovin, priporočamo, da za pohajkovanje uporabljate podzemno železnico (vožnja stane ca. 1,3 €) in se popoldan vrnete do letališča Letnany.

Zvečer koncert Metalllica, Five Finger Death Punch in Red Fang.

3. dan, četrtek, 23.06.

Po koncertu zbor potnikov in nočna vožnja proti Sloveniji s krajšimi postanki. Prihod domov v dopoldanskih urah.

NAČRT PRIZORIŠČA

 


HOTELSKA NAMESTITEV V PRAGI

V osnovni ceni je vključena nočitev z zajtrkom v hotelu*** v Pragi v 2-posteljni sobi. Na voljo so tudi namestitve v 3-posteljni sobi in proti doplačilu tudi v 1- posteljni. Število ležišč izberete ob prijavi.


KONCERTNI METALLICA LIVE IN PRAGUE

Uradni celotni posnetek koncerta v Pragi izide na CD albumu predvidoma 5-6 tednov po koncertu. Posnetek je profesionalno zmiksan in remasteriziran s strani benda. Dvojni CD prejmete na dom takoj, ko bo na voljo (poštnina je vključena v ceno).

➡️  27,99 € – CD album Live in Prague

CD album naročite ob prijavi.


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v dveh (2) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Pri plačilu v štirih obrokih se cena aranžmaja dvigne za 3 € na osebo. Zneske posamičnih obrokov prejmete skupaj s predračunom na mail. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


Ne spreglejte

19

Jun

METALLICA・GRETA VAN FLEET

Firenze :: Visarno Arena


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnice vam po plačilu aranžmaja lahko pošljemo na dom. Strošek obdelave in dostave (priporočena pošiljka) znaša 4 € na pošiljko (označite ob nakupu).


DODATNI INFO

Aranžma vključuje prevoz, spremstvo in izbrano vstopnico (sektor). Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930

 

Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.