ARANŽMA

MÖTLEY CRÜE・DEF LEPPARD [3 dni]

Praga :: Letnany :: 02.06.2023

    • -40 €
Dvojni šus žurerskega rock 'n' rolla: Mötley Crüe & Def Leppard na istem odru. / : press

Mötley Crüe. Def Leppard. Legendarna benda, ki sta pustila neizbrisljiv pečat na hard rocku osemdesetih, sta se v 2022 prvič podala na skupno turnejo po ameriških stadionih. Koncertno slavje, MC so za turnejo “vstali od mrtvih”, čeprav so se pred leti po poslovilni turneji pogodbeno zavezali, da ne bodo več nastopali pod kolektivnim imenom, bi se moralo zgoditi že v 2020, a je zaradi znanih vzrokov bilo prestavljeno za dve leti. Sheffieldskemu in kalifornijskemu bendu so se v ZDA za polno mero rocka pridružili še Poison in Joan Jett s svojimi The Blackhearts. V 2023 turneja prihaja na velika odprta evropska prizorišča, nam najbližje v München (27.5.), Budimpešto (29. maja) in Prago (2.6.).

3-dnevni aranžmaji za koncert v čudoviti Pragi so v prodaji. Let’s Get Rocked!


ARANŽMA VKLJUČUJE

  • 🔺 izbrano vstopnico za koncert,
  • 🔺 1 x nočitev z zajtrkom v 2-posteljni sobi v hotelu*** v Pragi,
  • 🔺 ogled starega mestnega jedra v Pragi,
  • 🔺 vodenje,
  • 🔺 prevoz,
  • 🔺 turistično takso.

CENE ARANŽMAJEV

➡️  279,99 €– prevoz + vstopnica stojišče Front of Stage stojišče 

➡️  239,99 €– prevoz + vstopnica parter stojišče 

➡️  319,99 € – prevoz + vstopnica tribuna sedišče 


MÖTLEY CRÜE・DEF LEPPARD

3 – DNEVNI PROGRAM

1.dan, četrtek, 01.06.

23:55 (v noči iz srede 31. maja na četrtek 1.junija) zbor potnikov pri Koloseju v Ljubljani, 01:00 odhod iz parkirišča pri dvorani Zlatorog v Celju, ob 01:45 odhod iz postajališča AC Maribor v Mariboru. Nočna vožnja s krajšimi postanki do Prage.

Ob ca. 10:00 predviden prihod v Prago, kjer bomo parkirali v bližini centra in se na ogled mesta odpravili peš. Skozi park in preko Vltave se bomo sprehodili do stare židovske četrti in naprej do Staromestnega trga, poimenovanega srce stare Prage. Pred mestno hišo bomo na astronomski uri lahko opazovali mimohod apostolov, v neposredni bližini je tudi Hard Rock Caffe, če vas bolj kot zgodovina zanima rock memorabilia. Sledi sprehod do znamenitega Karlovega mostu, simbola Prage, ki ga krasi 30 baročnih kipov in ogled zidu Johna Lennona, simbola študetntskih uporov. Sledi ogled Hradčanov (enega največjih, če ne največjega gradu na svetu) s kraljevo palačo, katedralo sv. Vida in slovito Zlato ulico (vstopnina za ogled Zlate ulice znaša ca. 12 € in ni vključena v ceno aranžmaja).

V popoldanskih urah pridemo v hotel, se stuširamo in si nekaj ur odpočijemo, saj nas zvečer čaka odkrivanje nočnega življenje v centru enega najlepših mest na svetu.

2. dan, petek, 02.06.

11:00 Po odjavi iz hotela se lahko odpravimo v center, kjer je polno kavarn, pivnic, restavracij in majhnih trgovin, priporočamo, da za pohajkovanje uporabljate podzemno železnico (vožnja stane ca. 1,5 €) in se popoldan vrnete do letališča Letnany.

Zvečer dvojni koncertni šus z Mötley Crüe in Def Leppard (+ posebnimi gosti, ki bodo napovedani kmalu). Oba benda bosta izvedla polni repertoar. Čaka nas dolg večer odlične glasbe.

Po koncertu zbor potnikov in odhod domov.

3. dan, sobota, 03.06.

Nočna vožnja proti Sloveniji s krajšimi postanki. Prihod domov v dopoldanskih urah.


IRON MAIDEN・MÖTLEY CRÜE・DEF LEPPARD

4-DNEVNI PROGRAM

1.dan, sreda, 31.05.

23:30 (v noči iz torka 30. na sredo 31.05.) zbor potnikov pri Koloseju v Ljubljani, 00:30 odhod iz parkirišča pri dvorani Zlatorog v Celju, ob 01:00 odhod iz parkirišče TC Rutar v Mariboru. Nočna vožnja s krajšimi postanki do Prage.

Ob ca. 10:00 predviden prihod v Prago, kjer bomo parkirali v bližini centra in se na ogled mesta odpravili peš. Skozi park in preko Vltave se bomo sprehodili do stare židovske četrti in naprej do Staromestnega trga, poimenovanega srce stare Prage. Pred mestno hišo bomo na najbolj slavni astronomski uri na svetu lahko opazovali mimohod apostolov, v neposredni bližini je tudi Hard Rock Caffe, če vas bolj kot zgodovina zanima rock memorabilia. Sledi sprehod do znamenitega Karlovega mostu, simbola Prage, ki ga krasi 30 baročnih kipov in ogled zidu Johna Lennona, simbola študetntskih uporov. Po želji sledi ogled Hradčanov (enega največjih, če ne največjega gradu na svetu) s kraljevo palačo, katedralo sv. Vida in slovito Zlato ulico (vstopnina za ogled Zlate ulice znaša ca. 13 € in ni vključena v ceno aranžmaja). Seveda bo tudi dovolj časa za osvežitev z znamenitim češkim pivom.

Sledi odhod v hotel, počitek in zvečer z javnim prevozom (podzemna želenica, tramvaj) odhod do O2 Arene, kjer nas čakajo Eddie in fantje – če ste izbrali obisk njihovega koncerta. Iron Maiden se bodo s spektakularnim šovom s skladbami naslonili predvsem na dva albuma: aktualni Senjutsu in Somewhere in Time.

2. dan, četrtek, 01.06.

Dan v čudoviti Pragi. Vas zanima zgodovina? Obiščeta lahko utrdbe, cerkve in kapele. Vas zanima pohajkovanje po starodavnih ulicah? Praga upravičevno slovi kot eno najlepših svetovnih mest, ki ni nikoli doživelo velikega uničenja v vojnah in je ostalo takšno kot so ga zgradili – nedotaknjeno. Bi si jo radi ogledali z ladjice, ki počasi drsi po sloviti Vlatavi? Lahko se odpravimo na panoramsko vožnjo (doplačilo za vožnjo ob vstopu na ladjo). Bi raje lenarili v katerem od mnogih parkov v Pragi? Komot. Zvečer gremo na pivo ali dve. Seveda. Priporočamo, da za pohajkovanje uporabljate podzemno železnico (vožnja stane ca. 1,3 €)

3. dan, petek, 02.06.

Po zajtrku odjava iz hotela in po želji odhod z našim busom do letališča Letnany, ki zadnja leta gosti največja glasbena imena (Metallica, Muse, The Rolling Stones, Guns n’ Roses, Ed Sheeran, Maroon 5 itd). Tokrat bodo z nami Mötley Crüe in Def Leppard. Dva benda, ki sta spremenila zven (in sliko) rocka osemdesetih. Obe zasedbi bosta odigrali celotni repertoar, torej nas čaka res dober večer rock ‘n’ rolla. Kickstart My heart and Let’s Get Rocked! 

Po koncertu odhod domov.

4. dan, sobota, 03.06.

Nočna vožnja proti Sloveniji s krajšimi postanki. Prihod domov v dopoldanskih urah.


NAČRT PRIZORIŠČA

Za načrt prizorišča na koncertu Iron Maiden v Pragi kliknite tukaj.


HOTELSKA NAMESTITEV V PRAGI

V osnovni ceni je vključena nočitev z zajtrkom v hotelu*** v Pragi v 2-posteljni sobi. Na voljo so tudi namestitve v 3-posteljni sobi in proti doplačilu tudi v 1- posteljni. Število ležišč izberete ob prijavi.


Ne spreglejte

31

May

IRON MAIDEN [2 dni]

Praga :: O2 Arena


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, domači naslov, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko poravnate v večih obrokih. Število obrokov izberete ob prijavi.


Ne spreglejte

31

May

IRON MAIDEN [2 dni]

Praga :: O2 Arena


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnice vam po plačilu aranžmaja lahko pošljemo na dom. Strošek obdelave in dostave (priporočena pošiljka) znaša 4 € na pošiljko (označite ob nakupu).


DODATNI INFO

Aranžma vključuje prevoz, spremstvo in izbrano vstopnico (sektor). Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930


Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.


Ne spreglejte

17

May

OZZY OSBOURNE & JUDAS PRIEST

Budimpešta :: Budapest Arena