ARANŽMA

MY CHEMICAL ROMANCE

Budimpešta :: Budapest Park :: 07.06.2022

MCR v 2022 končno pred svojo zvesto publiko. / : arhiv Bfree

Enega najbolj nepričakovanih reunionov je za dve leti ustavile epidemija, a zdaj My Chemical Romance končno prihajajo pred občinstvo, ki jih je tako nestrpno pričakovalo. Da je popularnost ameriškega benda v zadnjih letih neaktivnosti samo naraščala, pričajo razprodani koncertim širom po svetu, v Angliji nastopajo le na stadionih, znameniti Milton Keyes Bowl v bližini Londona je razprodan za tri večere zapored. 7. junija prihajajo v Budapest Park, prizorišče na odprtem sredi mesta.

Aranžmaji so že v prodaji.


KATEGORIZACIJA VSTOPNIC

Na voljo je več sektorjev vstopnic.


CENE ARANŽMAJEV

➡️  94,99 €– prevoz + vstopnica parter stojišče

➡️  124,99 €– prevoz + vstopnica tribuna / terasa prosta izbira sedišč ČAKALNA VRSTA

➡️  54,99 €– prevoz brez vstopniceOpozorilo: Pred nakupom aranžmaja bi vas radi opozorili, da bo vstop na prizorišče možen pod pogoji, ki bodo v državi koncerta aktualni v času prireditve. Pogoji vstopa bodo odvisni od vlade oziroma organizatorja, v tem trenutku jih zato ne moremo natančno opredeliti. Možno je, da za vstop ne bo nobenih omejitev, možno pa je tudi, da bo vstop omogočen samo cepljenim proti Covid19 in prebolevnikom z veljavnimi potrdili ali da bo vstop možen tudi s potrdilom o negativnem opravljenem testu. Kupec aranžmaja nosi odgovornost za izkazovanje izpolnjevanja vladnih ukrepov, ki bodo v času koncerta uradno veljavni. V primeru neizpolnjevanja pogojev organizator koncerta kupnine za vstopnice ne bo vračal.

➡️ Otroci mlajši od 10 let imajo brezplačen vstop ob spremstvu starša. Starost se na vhodu izkazuje z veljavnim osebnim dokumentom.


ODHODNI KRAJI

📍 Ljubljana ∙ Atlantis (BTC)

📍 Celje ∙ parkirišče dvorane Zlatorog

📍 Slovenska Bistrica ∙ bencinska črpalka OMV

📍 Maribor ∙ AC postajališče Maribor

📍 Šentilj ∙ AC črpalka Petrol (tik pred mejo)

📍 Grabonoš ∙ AC postajališče Grabonoš

📍 Murska Sobota ∙ parkirišče TC TUŠ (Bakovska)

📍 Lendava・lokacija bo potrjena naknadno

Odhodni kraj izberete ob prijavi. 


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


Ne spreglejte

27

Oct

THE CURE

Zagreb :: Arena


NAČIN PLAČILA

Aranžma plačate po predračunu, ki ga prejmete na mail. Možno je obročno odplačevanje (izberite ob naročilu).


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v dveh (2) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Zneske posamičnih obrokov prejmete skupaj s predračunom na mail. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


Ne spreglejte

10

Jul

QUEEN + ADAM LAMBERT

Bologna :: Unipol Arena


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnico lahko prejmete na odhodu ali vam jo po plačilu celotnega aranžmaja po predračunu pošljemo na dom (doplačilo 4 €).


DODATNI INFO

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na spodnjih kontaktih.


Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.