ARANŽMA

PIXIES

Zagreb :: Velesajam :: 27.08.2022

Kultni ameriški rockerji se poleti odpravljajo na krajšo turnejo ob promociji aktualnega albuma Beneth the Eyirie. / : Bfree

Kultni ameriški rockerji se poleti odpravljajo na krajšo turnejo ob promociji aktualnega albuma Beneth the Eyirie. Evropska turneja je zaradi trenutne situacije prestavljena v poletje 2022 in tako zdaj prihajajo v soboto, 27. avgusta 2022 na dvorišče zagrebškega Velesajma. Aranžmaji so v prodaji, že kupljene vstopnice in aranžmaji za letošnji koncert so veljavni za nadomestni termin.


CENE ARANŽMAJEV

➡️  62,99 € – prevoz+vstopnica parter stojišče

➡️  27,99 € – prevoz brez vstopnice


ODHODNI KRAJI

📍 Ljubljana

📍 Grosuplje

📍 Novo mesto

📍 Čatež

📍 Celje NA POVPRAŠEVANJE*

📍 Slovenska Bistrica NA POVPRAŠEVANJE*

📍 Maribor

📍 Ptuj

📍 Radenci (Grabonoš)

📍 Murska Sobota

Odhodni kraj izberite ob prijavi, za označena odhodna mesta* nam pošljite povrpraševanje na bfree@zidanamarela.si.


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, naslov, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


NAČIN PLAČILA

Aranžma plačate po predračunu, ki ga prejmete na mail. Možno je obročno odplačevanje (izberite ob naročilu).


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v dveh (2), treh (3) ali štirih (4) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


DOSTAVA / PREVZEM VSTOPNIC

Vstopnico lahko prejmete na odhodu ali vam jo po plačilu celotnega aranžmaja po predračunu pošljemo na dom (doplačilo 4 €).


DODATNI INFO

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na spodnjih kontaktih.


Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.