ARANŽMA

QUEEN + ADAM LAMBERT

Bologna :: Unipol Arena :: 11.07.2022

  Z uporabo tega obrazca se strinjam da to spletno mesto shrani in obdeluje moje podatke.

  Adam, Brian in Roger se z največjimi uspešnicami Queen prihajajo v Bologno. / : arhiv Bfree

  Queen (Brian May in Roger Taylor) + Adam Lambert na krilih evforije okrog celovečerca Bohemian Rhapsody nadaljujejo koncertno pohajkovanje po največjih svetovnih dvoranah. Oboroženi z debelim katalogom uspešnic in bohotno scenografijo nadaljujejo tradicijo Queen: prirejajo bombastične šove, ki jih enoglasno prepevajo polne arene in stadioni.

  Q+AL so prestavili evropsko turnejo v 2022, 11. julija prihajajo v dvorano Unipol v Bologni. Aranžmaji so že na voljo.


  CENE ARANŽMAJEV

  ➡️  134,99 € – prevoz + vstopnica parter stojišče ČAKALNA VRSTA

  ➡️  44,99 € – prevoz brez vstopnice ČAKALNA VRSTA


  NAČRT DVORANE


  ODHODNI KRAJI

  📍 Ljubljana

  📍 Lom

  📍 Postojna

  📍 Fernetiči

  📍 Celje* 

  📍 Slovenska Bistrica* 

  📍 Maribor* 

  📍 Radenci (Grabonoš)* 

  📍 Murska Sobota* 

  Za označene kraje* je cena aranžmaja dražja za 8, oz. 15 €.

  Za vpis v čakalno vrsto nam pošljite rezervacijski mail s kontaktno številko na bfree@zidanamarela.si.


  PRIJAVA PO MAILU

  Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


  NAČIN PLAČILA

  Aranžma plačate po predračunu, ki ga prejmete na mail. Možno je obročno odplačevanje (izberite ob naročilu).


  OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

  Aranžma lahko plačate v dveh (2) ali treh (3) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Zneske posamičnih obrokov prejmete skupaj s predračunom na mail. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


  PERSONALIZIRANE VSTOPNICE

  Vstopnice za koncert Queen + Adam Lambert so personalizirane z imenom kupca in istovetnost imena na vstopnici in osebnega dokumenta se preverja ob vstopu. Zamenjava imena nosilca vstopnice je možna do 10 dni pred koncertom. Strošek zamenjave imena določi organizator koncerta. Sklenjeno zavarovanje rizika odpovedi se lahko v celoti uveljavlja do 3 dni pred odhodom, v primeru odjave 72 ur pred odhodom na koncert je zavarovanec upravičen do 50 % vračila vplačanega zneska osnovnega aranžmaja.


  Opozorilo: Pred nakupom aranžmaja bi vas radi opozorili, da bo vstop na prizorišče možen pod pogoji, ki bodo na Hrvaškem aktualni v času koncerta. Pogoji vstopa bodo odvisni od vlade oziroma organizatorja, v tem trenutku jih zato ne moremo natančno opredeliti. Možno je, da za vstop ne bo nobenih omejitev, možno pa je tudi, da bo vstop omogočen samo cepljenim proti Covid19 in prebolevnikom z veljavnimi potrdili ali da bo vstop možen tudi s potrdilom o negativnem opravljenem testu. Kupec aranžmaja nosi odgovornost za izkazovanje izpolnjevanja vladnih ukrepov, ki bodo v času koncerta uradno veljavni. V primeru neizpolnjevanja pogojev organizator koncerta kupnine za vstopnice ne bo vračal.


  DOSTAVA VSTOPNIC NA DOM

  Dostava vstopnic na dom je možna po plačilu celotnega aranžmaja. Cena dostave znaša 4 € na naročilo.


  DODATNI INFO

  Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na spodnjih kontaktih.


   

  Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.