ARANŽMA

RAMMSTEIN

Klagenfurt :: Worthersee Stadion :: 26.05.2022

1 na zalogi

    • 25 €
Iz Nemčije z ljubeznijo: Rammstein na evropski turneji 2022 in dvakrat v Celovcu. / : Universal

Zaradi velikega povpraševanja so Rammstein dodali še en koncert v Klagenfurtu, kjer bodo na stadionu Worthersee grmeli v četrtek, 26. maja 2022. Najbolj spektakularna stadionska turneja leta prihaja tudi v Avstrijo. Vroče bo.

Aranžmaji so v prodaji.


ARANŽMA VKLJUČUJE

➡️  izbrano personalizirano vstopnico

➡️  prevoz

➡️  spremstvo


CENE ARANŽMAJEV

➡️  179,99 € – prevoz + vstopnica stojišče Feurezone 

➡️  154,99 € – prevoz + vstopnica parter stojišče ČAKALNA VRSTA*

➡️  179,99 € – prevoz + vstopnica tribuna sedišče A 

➡️  154,99 € – prevoz + vstopnica tribuna sedišče B ČAKALNA VRSTA*

➡️  24,99 € – prevoz brez vstopnice

Za vpis v čakalno vrsto nam pošljite rezervacijski mail.


PERSONALIZIRANE VSTOPNICE

Vstopnice za koncert Rammstein so personalizirane z imeni kupcev in ob vstopu se preverja istovetnost imena na vstopnici in imena v osebnem dokumentu. 

Imena na vstopnicah se lahko zamenjajo do 20 dni pred koncertom proti doplačilu, ki ga določi organizator koncerta. Morebitno sklenjeno zavarovanje rizika odpovedi je veljavno do 8 dni pred koncertom.


ODHODNI KRAJI

📍 Ljubljana

📍 Kranj

📍 Tržič

📍 Celje * ČAKALNA VRSTA*

📍 Maribor * ČAKALNA VRSTA*

📍 Dravograd * ČAKALNA VRSTA*

📍 Šentilj * ČAKALNA VRSTA*

📍 Murska Sobota * ČAKALNA VRSTA*

Odhodni kraj izberete ob prijavi. Za označene kraje* je doplačilo za transfer v znesku 5 € ali 10 €.


Ne spreglejte

10

Jul

IRON MAIDEN

Wiener Neustadt :: Stadion


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v dveh (2) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Zneske posamičnih obrokov prejmete skupaj s predračunom na mail. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


Opozorilo: Pred nakupom aranžmaja bi vas radi opozorili, da bo vstop na prizorišče možen pod pogoji, ki bodo v Avstriji aktualni v času koncerta. Pogoji vstopa bodo odvisni od vlade oziroma organizatorja, v tem trenutku jih zato ne moremo natančno opredeliti. Možno je, da za vstop ne bo nobenih omejitev, možno pa je tudi, da bo vstop omogočen samo cepljenim proti Covid19 in prebolevnikom z veljavnimi potrdili ali da bo vstop možen samo s potrdilom o negativnem opravljenem testu. Kupec aranžmaja nosi odgovornost za izkazovanje izpolnjevanja vladnih ukrepov, ki bodo v času koncerta uradno veljavni. V primeru neizpolnjevanja pogojev organizator koncerta kupnine za vstopnice ne bo vračal. Aktualne ukrepe si lahko ogledate na strani austria.info.


Ne spreglejte

22

Jun

METALLICA (3 dni)

Praga :: Letnany


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnice vam po plačilu aranžmaja lahko pošljemo na dom. Strošek obdelave in dostave (priporočena pošiljka) znaša 4 € na pošiljko (označite ob nakupu).


DODATNI INFO

Aranžma vključuje prevoz, spremstvo in izbrano vstopnico (sektor). Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930

 

Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.