ARANŽMA

RED HOT CHILI PEPPERS

Bratislava :: National stadium :: 12.06.2022

    • -35 €
John Frusciante, Flea, Chad Smith in Anthony Kiedis se vračajo v 2022! / : press

Red Hot Chili Peppers se v 2022 vračajo z veliko svetovno turnejo ob promociji novega studijskega albuma, na katerem se vrača tudi dolgoletni kitarist John Frusciante. V nedeljo. 12. junija prihajajo na stadion Tehelne Pole v Bratislavi, tri dni pozneje nastopajo na večjem stadionu Puskas Arena v Budimpešti. Bring da Funk!

Aranžmaji so v prodaji.


CENE ARANŽMAJEV

➡️  299,99 €– prevoz + vstopnica stojišče Golden Circle stojišče 

➡️  169,99 €– prevoz + vstopnica stojišče Premium stojišče

➡️  134,99 €– prevoz + vstopnica parter stojišče

➡️  199,99 € – prevoz + vstopnica tribuna Gold sedišče

➡️  189,99 € – prevoz + vstopnica tribuna Silver sedišče

➡️  149,99 €– prevoz + vstopnica tribuna Bronze sedišče

➡️  49,99 €– prevoz brez vstopnice


NAČRT PRIZORIŠČA


PERSONALIZIRANE VSTOPNICE

Vstopnice za koncert Arctic Monkeys v Areni Pula so personalizirane z imenom kupca in istovetnost imena na vstopnici ter osebnega dokumenta se preverja ob vstopu. Zamenjava imena nosilca vstopnice je možna do 8 dni pred koncertom. Strošek zamenjave imena določi organizator koncerta. Sklenjeno zavarovanje rizika odpovedi se lahko v celoti uveljavlja do 2 dni pred odhodom.


ODHODNI KRAJI

📍 Ljubljana

📍 Celje

📍 Slovenska Bistrica

📍 Maribor

📍 Šentilj

📍 Murska Sobota

📍 Grabonoš


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v dveh (2), treh (3) ali štirih (4) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Zneske posamičnih obrokov prejmete skupaj s predračunom na mail. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


Ne spreglejte

22

Jun

METALLICA

Praga :: Letnany


 

POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnice vam po plačilu aranžmaja lahko pošljemo na dom. Strošek obdelave in dostave (priporočena pošiljka) znaša 4 € na pošiljko (označite ob nakupu).


Opozorilo: Pred nakupom aranžmaja bi vas radi opozorili, da bo vstop na prizorišče možen pod pogoji, ki bodo na Slovaškem aktualni v času koncerta. Pogoji vstopa bodo odvisni od vlade oziroma organizatorja, v tem trenutku jih zato ne moremo natančno opredeliti. Možno je, da za vstop ne bo nobenih omejitev, možno pa je tudi, da bo vstop omogočen samo cepljenim proti Covid19 in prebolevnikom z veljavnimi potrdili ali da bo vstop možen tudi s potrdilom o negativnem opravljenem testu. Kupec aranžmaja nosi odgovornost za izkazovanje izpolnjevanja vladnih ukrepov, ki bodo v času koncerta uradno veljavni. V primeru neizpolnjevanja pogojev organizator koncerta kupnine za vstopnice ne bo vračal.


Ne spreglejte

19

Jun

GREEN DAY

Dunaj :: Ernst Happel Stadion


DODATNI INFO

Aranžma vključuje prevoz, spremstvo in izbrano vstopnico (sektor). Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930

 

Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.