ARANŽMA

TAME IMPALA

Pula :: Arena :: 17.08.2022

    • -9 €
Tame Impala, ki jih vodi Kevin parker (v sredini) so v nekaj letih zrasli iz underground atrakcije v osrednje zvezdnike največjih festivalov kot je razvpita Coachella. / : press

Trenutno verjetno najbolj relevantni predstavniki psihadeličnega rocka, avstralski Tame Impala, ki jih kreativno vodi Kevin Parker, bodo v poletnih mesecih na odrih velikih evropskih festivalov promovirali aktualno četrto ploščo The Slow Rush,  najbolj ekskluziven pa bo vsekakor nastop v slikovitem antičnem amfiteatru Arene Pula, kamor prihajajo 17. avgusta.

Aranžmaji so že v prodaji.


CENE ARANŽMAJEV

➡️  112,99 € – prevoz + vstopnica oštevilčeno sedišče v loži

➡️  103,99 € – prevoz + vstopnica parter stojišče 

➡️  99,99 € – prevoz + vstopnica tribuna prosta izbira sedišč 

➡️  74,99 € – prevoz + vstopnica stojišče za tribuno ČAKALNA VRSTA*

➡️  34,99 € – prevoz brez vstopnice 

Za vpis v čakalno vrsto* nam pošljite rezervacijski mail s kontaktno telefonsko številko.


NAČRT PRIZORIŠČA


ODHODNI KRAJI

📍 Ljubljana

📍 Lom

📍 Ravbarkomanda

📍 Koper

📍 Celje  

📍 Slovenska Bistrica  

📍 Maribor  

📍 Grabonoš 

📍 Murska Sobota

Odhodni kraj izberete ob prijavi. Za odhod iz označenih krajev* nam pošljite povpraševanje s kontaktno telefonsko številko na mail bfree@zidanamarela.


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico s predračunom vam bomo poslali na mail.


Ne spreglejte

25

Apr

FRANZ FERDINAND

Zagreb :: Dom sportova


NAČIN PLAČILA

Aranžma plačate po predračunu, ki ga prejmete na mail. Možno je obročno odplačevanje (izberite ob naročilu).


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v dveh (2) ali treh (3). Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


Ne spreglejte

11

Aug

KINGS OF LEON

Budimpešta :: Sziget Island


PERSONALIZIRANE VSTOPNICE

Vstopnice za koncert Tame Impala v Areni Pula so personalizirane z imenom kupca in istovetnost imena na vstopnici ter osebnega dokumenta se preverja ob vstopu. Zamenjava imena nosilca vstopnice je možna do 8 dni pred koncertom. Strošek zamenjave imena določi organizator koncerta. Sklenjeno zavarovanje rizika odpovedi se lahko v celoti uveljavlja do 2 dni pred odhodom.


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnico lahko prejmete na odhodu ali vam jo po plačilu celotnega aranžmaja po predračunu pošljemo na dom (doplačilo 4 €).


DODATNI INFO

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo na spodnjih kontaktih.


Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.