ARANŽMA

THE CURE

Zagreb :: Arena :: 27.10.2022

The Cure na evropski turneji ob promociji novega albuma prihajajo v zagrebško Areno. / : press

The Cure se jeseni 2022 podajajo na ekstenzivno evropsko turnejo, ki jih bo 27. oktobra ponesla do Arene Zagreb. Kultna britanska zasedba ni izdala studijskega albuma od leta 2008, a na tokratni turneji naj bi bo besedah basista Simona Gallupa promovirali nov album, ki je po njegovih besedah praktično končan. A brez skrbi, da bi ostali brez njihovih največjih uspešnic, The Cure običajno igrajo po tri ure. Obeta se odličen večer.

Aranžmaji so v prodaji.


KATEGORIZACIJA VSTOPNIC

Na voljo je več sektorjev stopnic.


CENE ARANŽMAJEV

➡️  104,99 € – prevoz + vstopnica stojišče Fan Pit

➡️  79,99 € – prevoz + vstopnica stojišče parter 

➡️  109,99 € – prevoz + vstopnica spodnja tribuna kat. 1 

➡️  94,99 € – prevoz + vstopnica spodnja tribuna kat. 2 

➡️  84,99 € – prevoz + vstopnica spodnja tribuna kat. 3 

➡️  74,99 € – prevoz + vstopnica zgornja tribuna kat. 1 

➡️  64,99 € – prevoz + vstopnica zgornja tribuna kat. 2 

➡️  54,99 € – prevoz + vstopnica zgornja tribuna kat. 2

➡️  29,99 € – prevoz brez vstopnice


ODHODNA MESTA

📍 Ljubljana

📍 Kranj 

📍 Grosuplje

📍 Novo mesto

📍 Brežice

📍 Celje *

📍 Slovenska Bistrica * 

📍 Maribor 

📍 Ptuj

📍 Murska Sobota 

📍 Radenci 

Odhodni kraj izberete ob prijavi. Za označene odhodne kraje* nam pošljite povpraševanje s kontaktno telefonsko številko na mail bfree@zidanamarela.si.


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v dveh (2), treh (3), štirih (4) ali šestih (6) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Pri plačilu v 6 obrokih se cena aranžmaja dvigne za 5 € na osebo. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


Ne spreglejte

10

Jul

IRON MAIDEN

Wiener Neustadt :: Stadion


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnice lahko prevzamete na odhodu ali vam jih po plačilu aranžmaja pošljemo na dom. Strošek priporočene pošiljke znaša 4 € (označite ob nakupu).


Opozorilo: Pred nakupom aranžmaja bi vas radi opozorili, da bo vstop na prizorišče možen pod pogoji, ki bodo na Hrvaškem aktualni v času koncerta. Pogoji vstopa bodo odvisni od vlade oziroma organizatorja, v tem trenutku jih zato ne moremo natančno opredeliti. Možno je, da za vstop ne bo nobenih omejitev, možno pa je tudi, da bo vstop omogočen samo cepljenim proti Covid19 in prebolevnikom z veljavnimi potrdili ali da bo vstop možen tudi s potrdilom o negativnem opravljenem testu. Kupec aranžmaja nosi odgovornost za izkazovanje izpolnjevanja vladnih ukrepov, ki bodo v času koncerta uradno veljavni. V primeru neizpolnjevanja pogojev organizator koncerta kupnine za vstopnice ne bo vračal.


DODATNI INFO

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930

Na voljo je tudi samo prevoz brez vstopnice in nakup vstopnice brez prevoza.


 

Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.