ARANŽMA

BRUCE SPRINGSTEEN [3-dni]

Praga :: Letnany Airport :: 28.05.2024

  Z uporabo tega obrazca se strinjam da to spletno mesto shrani in obdeluje moje podatke.

  Bruce Springsteen & E Street band so napovedali evropsko turnejo za poletje 2024. / : promo

  Končno! Govorice o povratku Bruca Springsteena in njegovih E Street band na evropske odre so bile resnične in zdaj pa je tudi uradno potrjeno: Boss se v letu 2024 vrača!

  28. maja prihaja v Prago, na letališče Letnany, ki zadnja leta gosti največja imena glasbene scene.

  Aranžmaji so v prodaji.


  CENE ARANŽMAJEV

  ➡️  329,99 €– prevoz + vstopnica stojišče Front of Stage stojišče 

  ➡️  279,99 €– prevoz + vstopnica parter stojišče 

  ➡️  359,99 € – prevoz + vstopnica tribuna sedišče 

  ➡️  489,99 € – prevoz + vstopnica tribuna sedišče VIP ČAKALNA VRSTA*

  Aražma vključuje izbrano vstopnico za koncert, prevoz, 1 x nočitev z zajtrkom v 2-posteljni ali 3-posteljni sobi v hotelu**** v Pragi, ogred starega mestnega jedra v Pragi in vodenje.

  Za vpis v čakalno vrsto* nam pošljite kontaktno številko na mail bfree@zidanamarela.si.


  NAČRT PRIZORIŠČA


  ODHODNI KRAJI

  odhod v ponedeljek, 27.05.2024

  00:30・Ljubljana ∙ parkirišče Kolosej (BTC) 

  01:30・Celje ∙ parkirišče dvorane Zlatorog 

  02:15・Maribor ∙ AC postajališče Maribor


  PROGRAM PO DNEVIH

  1.dan, ponedeljek, 27.05.

  00:30 zbor potnikov pri Koloseju v Ljubljani, 01:30 odhod iz parkirišča pri dvorani Zlatorog v Celju, ob 02:15 odhod iz postajališča AC Maribor v Mariboru. Nočna vožnja s krajšimi postanki do Prage.

  Ob ca. 10:30 predviden prihod v Prago, kjer bomo parkirali v bližini centra in se na ogled mesta odpravili peš. Skozi park in preko Vltave se bomo sprehodili do stare židovske četrti in naprej do Staromestnega trga, poimenovanega srce stare Prage. Pred mestno hišo bomo na astronomski uri lahko opazovali mimohod apostolov, v neposredni bližini je tudi Hard Rock Caffe, če vas bolj kot zgodovina zanima rock memorabilia. Sledi sprehod do znamenitega Karlovega mostu, simbola Prage, ki ga krasi 30 baročnih kipov in ogled zidu Johna Lennona, simbola študetntskih uporov. Sledi ogled Hradčanov (enega največjih, če ne največjega gradu na svetu) s kraljevo palačo, katedralo sv. Vida in slovito Zlato ulico (vstopnina za ogled Zlate ulice znaša ca. 12 € in ni vključena v ceno aranžmaja). Zvečer prosto za raziskovanje nočnega življenja v Prage.

  2. dan, torek, 28.05.

  11:00 Po odjavi iz hotela se lahko odpravimo v center, kjer je polno kavarn, pivnic, restavracij in majhnih trgovin, priporočamo, da za pohajkovanje uporabljate podzemno železnico (vožnja stane ca. 1,3 €) in se popoldan vrnete do letališča Letnany.

  Zvečer koncert Bruce Springsteen & the E Street Band!

  3. dan, sreda, 29.05.

  Po koncertu zbor potnikov in nočna vožnja proti Sloveniji s krajšimi postanki. Prihod domov v dopoldanskih urah.


  HOTELSKA NAMESTITEV V PRAGI

  V osnovni ceni je vključena nočitev z zajtrkom v hotelu**** v Pragi v 2-posteljni sobi. Na voljo so tudi namestitve v 3-posteljni sobi. Število ležišč izberete ob prijavi. Za namestitev v 1-posteljni sobi nam pošljite povpraševanje.


  OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

  Aranžma lahko poravnate po obrokih. Število obrokov izberete ob prijavi.


  Ne spreglejte

  10

  Aug

  ED SHEERAN

  Zagreb :: Hipodrom Zagreb


  POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

  Vstopnice prejmete na odhodu (brez dodatnega stroška) ali pa vam jih po plačilu aranžmaja pošljemo na dom. Strošek obdelave in dostave (priporočena pošiljka) znaša 9,90 € na pošiljko (označite ob nakupu).


  DODATNI INFO

  Aranžma vključuje prevoz, spremstvo in izbrano vstopnico (sektor). Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930

   

  Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.