ARANŽMA

GUNS N' ROSES

München :: Olympiastadion :: 08.07.2022

    • -15 €
Duff, Axl in Slash prihajajo na stadion, kjer so 1993 posneli legendarni spot za uspešnico Estranged. / : arhiv Bfree

Guns n’ Roses bodo poleti 2022 znova grmeli na izbranih evropskih prizoriščih. Axl Rose, Slash, Duff in zvesta ekipa vrhunskih glasbenikov prihaja 8. julija na sloviti Olympiastadion. Spektakel v bavarski prestolnici je edini koncert Gn’R v Nemčiji. Aranžmaji so že v prodaji.


CENE ARANŽMAJEV

➡️  214,99 €– prevoz + vstopnica stojišče Front of Stage 1 ČAKALNA VRSTA*

➡️  199,99 €– prevoz + vstopnica stojišče Front of Stage 2  ČAKALNA VRSTA*

➡️  169,99 €– prevoz + vstopnica parter stojišče ČAKALNA VRSTA*

➡️  199,99 € – prevoz + vstopnica spodnja tribuna sedišče kat. 1 

➡️  154,99 €– prevoz + vstopnica srednja tribuna sedišče kat. 2 

➡️  144,99 €– prevoz + vstopnica zgornja tribuna sedišče kat. 3 

➡️  134,99 €– prevoz + vstopnica stojišče tribuna  

➡️  49,99 €– prevoz brez vstopnice 

Za vpis v čakalno vrsto nam pošljite rezervacijski mail s kontaktno številko na bfree@zidanamarela.si.


ODHODNI KRAJI

📍 Ljubljana

📍 Kranj

📍Lesce

📍 Jesenice


NAČRT STADIONA


PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.


OBROČNO PLAČILO ARANŽMAJEV

Aranžma lahko plačate v dveh (2), treh (3) ali petih (5) obrokih. Prvi obrok se plača v 8 dneh po prejemu predračuna, preostali obroki se plačujejo 15. ali 30. v mesecu. Število obrokov in dan plačila izberete ob prijavi. Pri plačilu v petih obrokih se cena aranžmaja dvigne za 5 € na osebo. Zneske posamičnih obrokov prejmete skupaj s predračunom na mail. Aranžma mora biti v celoti poravnan 8 dni pred koncertom.


Opozorilo: Pred nakupom aranžmaja bi vas radi opozorili, da bo vstop na prizorišče možen pod pogoji, ki bodo v Nemčiji aktualni v času koncerta. Pogoji vstopa bodo odvisni od vlade oziroma organizatorja, v tem trenutku jih zato ne moremo natančno opredeliti. Možno je, da za vstop ne bo nobenih omejitev, možno pa je tudi, da bo vstop omogočen samo cepljenim proti Covid19 in prebolevnikom z veljavnimi potrdili ali da bo vstop možen tudi s potrdilom o negativnem opravljenem testu. Kupec aranžmaja nosi odgovornost za izkazovanje izpolnjevanja vladnih ukrepov, ki bodo v času koncerta uradno veljavni. V primeru neizpolnjevanja pogojev organizator koncerta kupnine za vstopnice ne bo vračal.


Ne spreglejte

10

Jul

AEROSMITH

Budimpešta :: Puskas Arena


POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Vstopnice vam po plačilu aranžmaja lahko pošljemo na dom. Strošek obdelave in dostave (priporočena pošiljka) znaša 4 € na pošiljko (označite ob nakupu).


DODATNI INFO

Aranžma vključuje prevoz, spremstvo in izbrano vstopnico (sektor). Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930

 

Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.