ARANŽMA

FOO FIGHTERS

Dunaj :: Milano :: Budimpešta :: 2024

    Z uporabo tega obrazca se strinjam da to spletno mesto shrani in obdeluje moje podatke.

    Foo Fighters se kmalu vračajo na evropske odre. / : Andy Taylor

    Po tragični izgubi Taylorja Hawkinsa so se mnogi spraševali ali bo bend nadaljeval skupno pot. Taylor je bil več kot le bobnar, ob Davu Grohlu je bil drugi obraz in glas benda, ki je v zadnjem desetletju prerasel v stadionsko atrakcijo. Po mesecih žalovanja se je ekipa ponovna <brala in z impresivnim številom glasbenih kolegov priklonila Taylorjevemu delu in liku na dveh mega koncertih v Londonu in Los Angelesu. Med gostujočimi glasbeniki se je že takrat zdelo, da se energija najbolje pretaka z Josh Freesom (A Perfect Circle, Weezer, Nine Inch Nails), ki je nekaj mesecev pozneje uradno postal novi motor benda na bobnih. Album But Here We Are je izšel 2. junija. NME ga je opisal kot “čudovito in hrupno proslavo bratstva med glasbeniki in hkrati bolečo soočanje z izgubo [Taylorja]”

    Foo Fighters so se končno vrnili na velike odre, ameriška turneja se je že začela junija, januarja prihaja v Oceanijo, poleti 2024 v Veliko Britanijo in na odre celinske Evrope.

    Datumi koncertov se pričakujejo v prihodnjih tednih. Brez obveznosti se vpišite v čakalno vrsto in bodite prvi obveščeni o začetku prodaje aranžmajev.