VSTOPNICA

VREDNOSTNI BON #BFREE 2024

    • 0 €
Podarite koncertno doživetje, ki si ga prejemnik izbere po svoji meri. / : Bfree koncerti

VREDNOSTNI BONI 

Vrednostni bon se lahko izkoristi za nakup aranžmajev in koncertnih vstopnic iz naše ponudbe. V primeru, da se bona ne izkoristi, je možna zamenjava za vračilo vplačanega zneska. A prepričani smo, da se bo kmalu našel primernen koncert tudi za tiste z najbolj specifičnim glasbenim okusom.


NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

KAKO KUPIM VREDNOSTNI BON?

Enostavno. Izberete željeni znesek bona in predračun boste prejeli na mail. Po plačilu prejmete račun in vrednostni bon z unikatno kodo.


KAKO KORISTIM VREDNOSTNI BON?

Vsak bon ima unikatno kodo, ki jo ob naročilu vpišete v polje promocijska koda. Vrednost bona bo avtomatično odšteta od vrednosti aranžmaja / vstopnice. Razlika se poračuna. Napr. če vrednost bona je 120 €, aranžma stane 99,99 €, se razlika 20,01 € prenese v preostalo vrednost bona.


ALI PREJMEM BON PO POŠTI?

Ne. Bon prejmete na mail kot visokoresolucijsko .pdf datoteko (300 dpi) primerno za visokokvalitetni tisk. Izmere vstopnice so 20 x 8 cm, torej v standardni velikosti vstopnice primerni za v kuverto. Vse kar rabite je spodoben ali dober barvni tiskalnik.


ČIGAVE PODATKE VPIŠEM OB NAKUPU?

Ob nakupu vpišete svoje podatke. Na mail boste dobili predračun in pdf vstopnice za darilo. Ne vpisujte podatkov tistega, ki mu podarjate bon, sicer bo on dobil predračun. In to ni ravno darilo.


ALI JE VREDNOSTNI BON ZAMENLJIV ZA DENAR?

Da. Vrednostni bon je zamenljiv za denar. Izplačilo se izvrši na TRR račun v 8 delovnih dneh od prejema zahtevka za vračilo. Strošek obdelave v znesku 1,5 € se odšteje vplačanemu znesku bona. Veljavnost bona je do 30.12.2024.


ALI Z BONOM LAHKO KUPIM LE ARANŽMA? 

Ne. Z bonom lahko kupite vse aranžmaje ali vstopnice brez prevoza, ki jih imamo v ponudbi.


ALI ZA NAKUP ARANŽMAJA ALI VSTOPNICE Z VREDNOSTNIM BONOM VELJAJO DRUGAČNI POGOJI?

Ne. Za nakup aranžmajev ali vstopnic ne veljajo posebni pogoji, temveč običajni splošni pogoji poslovanja.


ALI ZA NAKUP ARANŽMAJA ALI VSTOPNICE Z VREDNOSTNIM BONOM VELJAJO DRUGAČNI POGOJI?

Za vsa dodatna vprašanja smo dosegljivo preko maila ali na številki 041 381 930.