Metallica-webshop

Metallica, Dunaj 2018 (prevoz in vstopnica)

€164,99

Ni na zalogi

Categories: , .

METALLICA

WorldWired tour 2017

Dunaj :: Stadthalle :: 31.03.2018

Metallica-promo-HW

Deseti album Metallice Hardwired …to Self-Destruct je ob izidu naskočil vrhove prodajnih lestvic v sedeminpetdesetih (57!!!) državah sveta in znova potrdil tisto, kar milijoni njihovih dolgoletnih fenov trdijo že desetletja – da je četverec iz San Francisca največji ameriški bend. Dvojna plošča je požela univerzalno hvalo, tako s strani poslušalcev kot kritikov. “Dobili smo ogromno prošenj, da igramo nove komade. To se prej še nikoli ni zgodilo,” je po prvih koncertih dejal Lars Ulrich in repertoar se je ob obveznih standardih (Master of Puppets, Enter Sandman, Fuel …) obrnil proti novi plošči, ki so jo feni tako toplo sprejeli. Sveži material je tako priložnost, da se stadionsko/festivalski kolos podaja v dvorane, nekaj kar se od srede devetdesetih dogaja v povprečju enkrat na deset let. Da bo evropski del WorldWired turneje še bolj nepozaben, bo Metallica v dunajski dvorani nastopila na 360 stopinjskem odru sredi dvorane. Kjerkoli boste v parterju, bodo James, Lars, Kirk in Rob praktično na dosegu roke. Lahko pa tudi počakate na promocijo naslednjega albuma, nekje tam krepko v tretjem desetletju novega tisočletja.

          ARANŽMA VKLJUČUJE

  • * vstopnico parter stojišče
  • * prevoz
  • * vodenje

 

CENE ARANŽMAJEV

164,99 € – prevoz + vstopnica parter ČAKALNA VRSTA
 

Za vpis v čakalano vrsto nam pošljite mail na bfree@zidanamarela.si.

 

metallica-live-in-singapore

PAKET THE MEMORY REMAINS

Paket vključuje profesionalno posnet dvojni CD album koncerta iz Dunaja. Tako boste lahko nepozabno noč podoživljali znova in znova! Kupci prejmete originalni fizični album po pošti 45-60 dni po koncertu, odvisno od datuma izdaje in odpreme iz ZDA. Cena s poštnino znaša 29,99 €.

 

ODHODNI KRAJI

  • * Ljubljana
  • * Celje
  • * Tepanje
  • * Maribor
  • * Murska Sobota

 

PRIJAVA PO MAILU

Pošljite nam podatke o potnikih (ime, email, GSM, vstopna postaja in morebitna doplačila) in prijavnico vam bomo poslali na mail.

 

 NAČRT DVORANE

Metallica-Stadthalle-Dunaj-nacrt-dvorane

 

POŠILJANJE VSTOPNIC NA DOM

Zaradi personalizacije vstopnic le-teh ne pošiljamo na dom pred koncertom, temveč jih prejmete na odhodu.

 

DODATNI INFO

Za vsa dodatna vprašanja in pojasnila smo na voljo preko naslova bfree@zidanamarela.si in telefona 041 381 930. Na voljo je tudi samo prevoz brez vstopnice, za povpraševanje nam pošljite mail.

 

 

Mladoletni udeleženci Bfree koncertov brez spremstva polnoletne osebe morajo na odhod prinesti POTRDILO za mladoletne udeležence.