Metallica, Faith No More in Body Count na istem odru! (organiziran prevoz)


Rock in Vienna – Day 1
METALLICA
FAITH NO MORE
BROILERS
BODY COUNT ft. ICE-T
TESTAMENT …

Dunaj :: Donauinsel :: 05.06.2015

Metallica je iz prvakov speed/thrash metala v zadnjih dveh desetletjih prerasla v rock inštitucijo. James, Lars, Kirk in Rob so eden največjih bendov vseh časov, globalno prepoznavna znamka, ki z eksplozivnimi nastopi vsako leto znova in znova polnijo največje stadione od Londona do Buenos Airesa, New Yorka, Tokija, Moskve do Dunaja. Nastop na festivalu Rock in Vienna bo eden od le devetih evropskih koncertov, z repertoarjem sestavljenim iz največjih uspešnic in raritet, mešanjem starega in novega, vsem znanega in le bolj zvestim poslušalcem namenjenega materiala.

Vnovično vstajenje Faith No More je pred dobrimi tremi leti močno završalo po glasbeni sceni. Eni najbolj profiliranih crossover bendov devetdesetih z nezgrešljivim vokalnim akrobatom Mikeom Pattonom na mikrofonu, so od takrat navduševali na skrbno izbranih festivalskih nastopih, letos pa na Dunaj prihajajo ob promociji čisto sveže studijske plošče Sol Invictus.

Dva benda, ki sta krojila glasbeno sceno devetdesetih bomo lahko na istem odru videli prvič po zloglasni ameriški stadionski turneji leta 1992, ko so Guns ‘n’ Roses, Metallica in Faith No More “uničili” stotisoče hrupne glasbe željnih obiskovalcev.

Na istem odru bodo vzdušje ogrevali kultni Testament, nemški punk rockerji Broilers in sam Ice-T s svojo legendarno zasedbo Body Count, s katero tri dni pozneje prihaja v ljubljanske Križanke!

Cena aranžmaja:

124.99 € (prevoz + vstopnica parter + vodenje)

Odhod: AP Murska Sobota, AP Maribor

 

METALLICA

FAITH NO MORE

BODY COUNT ft. ICE-T

prevoz+vstopnica

OPOMBA: Organizatorji festivala še niso objavili urnika nastopajočih. Zaradi potencialno hitrega začetka koncerta bomo iz Slovenije štartali v zgodnjih popoldanskih urah.